Palvelut ja tuotteet

 

Maalaamopalvelu

Uusi ympäristöystävällinen pulverimaalaamo mahdollistaa jopa 6000mm x 2000mm x 800mm kokoisten kappaleiden maalaustyön sekä alumiinille että teräkselle. Gardobond –esikäsittely takaa tuotteelle parhaan mahdollisen pohjustuksen ja erittäin kestävän lopputuloksen. Linjasto on suunniteltu erityisesti nopeaan maalinvaihtoon joka tekee myös pienten sarjojen maalaamisesta tehokasta. Kaikki RAL –sävyt löytyvät. Tilaa maalaamopalvelu tästä (Harri) 0400868766.

Asennuspalvelu

Meiltä voit tilata kaikki valomainosasennukset. Tilaa asennuspalvelu tästä (Kari) 0440722255.

Loistavat tuotteet erottuvat

Huolella suunnitellut, toteutetut ja hyvin näkyvät valomainokset ovat tehokas, pitkäikäinen ja kontaktimääräänsä nähden edullinen tapa näkyä. Ja ne ovat brändimainontaa parhaimmillaan!

Alla on esitelty valomainoksen hankintaan liittyvää prosessia ja erilaisia valomainosvaihtoehtoja. Tässä on vain osa mahdollisuuksista. Jos sinulla on visio omasta mainoksestasi, kerro se meille, niin selvitetään miten se toteutetaan! Suunnitteluprosessin yhteydessä saat tarvittaessa havainnekuvan tulevasta mainoksesta loppusijoituspaikassaan.

Aineisto

Tarjousta varten olisi hyvä saada kuva suunnitteilla olevasta mainoksesta, esimerkiksi yrityksen logo sekä valokuva tulevasta sijaintipaikasta. Logon formaatti voi olla aluksi vaikka jpg-kuva tai ihan käsin tehty luonnos. Kun prosessi etenee valmistukseen, tarvitaan aineisto vektorigrafiikkana (tiedostomuoto .ai, .eps, .dwg, .dxf).

 


Etsi