CASE: Fennia

”Valitsimme Neonelektron yhteistyökumppaniksi, koska heillä on hyvin käytännönläheinen ote tekemiseen. Keskusteluissamme tartuttiin heti alusta alkaen yksityiskohtiin, jotka olivat meille tärkeitä. Myynnin prosessikuvaus oli niin hyvin valmisteltu, että se oli jalkautusta vaille valmis.

Etsimme toimittajaa, joka voisi toteuttaa projektin kokonaisuutena vapauttaen meiltä aikaa muihin tehtäviin. Tämä onnistui odotusten mukaan. Parhaimmillaan lähetin yhden valokuvan kohteesta myyjälle, ja sen perusteella kohde uudistettiin konseptimme mukaiseksi. Toteutus onnistui odotusten mukaisesti, ja yhteistyömme jatkuu muiden projektien merkeissä.

Neonelektro on ymmärtänyt opastamisen ja valomainosten merkityksen eri tavalla kuin useat muut toimijat. Heidän tavoitteensa ei ole ainoastaan maksimoida valomainosten myyntiä, vaan kuulla asiakkaan tarve, johon he osaavat tarjota oikeat ratkaisut.”

Parhaimmillaan lähetin yhden valokuvan kohteesta myyjälle, ja sen perusteella kohde uudistettiin konseptimme mukaiseksi.

Teea Syrjälä, toimitilapäällikkö, Fennia