Infonäytöt yrityksille

Viesti asiakkaille ja henkilöstölle – paranna tiedonkulkua

Infonäyttöjä voidaan käyttää muiden muassa viestinnässä asiakkaille tai omalle henkilökunnalle. Asiakkaille voidaan viestiä esimerkiksi tarjouksia, ajankohtaisia tietoja tai kulkureittejä. Henkilökunnan digitaalisina infotauluina näytöt ovat käteviä; hyvä sisäinen tiedonkulku parantaa työviihtyvyyttä. Järjestelmän ytimessä on käyttäjäystävällinen ja joustava hallinta, jolla sisällöt julkaistaan helposti halutulle käyttäjäryhmälle. 

Digitaalinen infonäyttö opastaa, tiedottaa ja markkinoi

Käytämme infonäytöissä iDiD-sisällönhallintaa. Autamme sinua valitsemaan käyttötarpeeseen sopivat näyttölaitteet. Huomioitavia kriteerejä näytön valinnassa ovat mm. koko, sijoituspaikka ja kirkkausvaatimukset. Suunnittelemme näytöt aina osana opastamisen kokonaisuutta. Infonäyttöjä voidaan asentaa myös ulkotiloihin, jolloin hoidamme näyttöjen koteloinnin ja siihen liittyvät perustukset sekä asennustyöt. Sisätiloihin tulevat näytöt asennamme paikoilleen esimerkiksi seinätelineisiin ja huolehdimme ne käyttökuntoon.

Oletko jo tutustunut muihin tuotteisiimme?

iDiD:n infonäyttöjärjestelmä on ratkaisu moneen tilanteeseen

Sisäinen viestintä parantuu

 

Infonäyttöjärjestelmällä pystyt parantamaan ja helpottamaan yrityksen sisäistä viestintää. Sisäisiin infonäyttöihin voit esimerkiksi nostaa henkilöstöä ja tehdä isossa yrityksessä toisilleen tutuksi. Voit kannustaa ja kiittää ja näin lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Käytä asiakasviestinnässä

 

Infonäyttöjen avulla pystyt tiedottamaan, tavoittamaan ja opastamaan asiakkaita helposti ja pienellä vaivalla. Voit kohdentaa markkinointia juuri haluamiisi näyttöihin ja tehostaa näin sanomaasi tietylle kohderyhmälle.