Valomainos herättää huomion

Innosta ja herätä huomio valomainoksella

Onko etsinnässäsi laadukas valomainos, joka herättää huomion oikealla tavalla? Hienoa, olet oikeassa paikassa. Meiltä saat aina juuri omia tarpeitasi vastaavat valokyltit. Panostamme valomainosten suunnitteluun – haluamme löytää asiakkaillemme parhaat ratkaisut. Lue tarkemmin, miten valomainoksen hinta määrittyy.

Led-valomainos säästää ympäristöä ja sähköä

Käytämme valomainosten valaisussa led-moduuleita ja virtalähteitä, jotka edustavat alansa edistyneintä parhaimmistoa, ja ovat todettu toimintavarmoiksi. Led-valomainokset ovat ymmärrettävästi myös erittäin energiatehokkaita ja  led-tekniikan avulla voidaan säästää jopa 80–90 % sähköä. Lisäksi led-valomainos loistaa kirkkaammin Suomen kylmissä olosuhteissa.

Valomainoksen avulla erotut

Valmistamme valomainoksia, joilla asiakkaamme erottuvat entistä kirkkaammin ja positiivisemmin. Parhaassa tapauksessa laadukas, kirkas ja huoliteltu valokyltti antaa yrityksellesi kilpailuedun. Tyylikäs mainos antaa yrityksestä luotettavamman ja ammattimaisemman kuvan asiakkaiden silmissä. 

Räätälöityjä valomainoksia omalta tehtaalta

Valomainoksien toteutus ja tuotanto tapahtuu Suomessa, Tampereen kupeessa, Kangasalla. Tämän lisäksi pystymme järjestämään mainosten asennukset ja huollot eli palvelu onnistuu avaimet käteen -periaatteella.

Tutustu alla tarkemmin erilaisiin valomainoksiin.

 

Irtokirjainvalomainos

 

Irtokirjainvalomainos muodostuu yksittäisistä kirjaimista joista jokainen on valmistettu ja valaistu erikseen. Tämä on yleisin valomainosmalli. Monet kaupungit vaativat keskusta-alueillaan että valomainoksen tulee olla irtokirjainvalomainos. Kirjaimiin sijoitetun valon suunta voi olla eteen- ja/tai taaksepäin. Eteenvalaisu tarkoittaa että kirjaimen sisältä tulee valo joka valaisee kirjaimen muodon sen etuosan kautta. Etupinta on usein vaalea tai värjätty akryyli tai se voidaan tarpeen mukaan sävyttää valomainoskalvolla hyvin tarkasti halutun väriseksi.

Taaksevalaistuissa mainoksissa valo muodostaa kirjainten ympärille kehän niiden taustaa vasten. Tämä ratkaisu sopii erityisesti silloin kun kirjainten etupinta halutaan säilyttää tummana. Valon suunta voi olla myös molempiin suuntiin jolloin toteutuu sekä hehku kirjainten ympärille että valo kirjaimen sisältä.

Kirjainten rungon sävy on valittavissa laajasta sävyvalikoimasta ja väri maalataan niihin tehtaan omassa pulverimaalaamossa. Kirjaimet kiinnitetään useimmiten kiskoihin jotka maalataan kiinnitystaustan sävyyn kiskojen rakenteen häivyttämiseksi. Irtokirjainmainoksen kirjainten kiinnitys voi tapahtua myös taustapellille jolloin johdot ja kiskot jäävät pellin taakse piiloon. Valmiin valomainoksen kiinnitys eli asennus haluttuun pintaan tapahtuu joko kiskoista tai pellin rakenteista.

 

Kotelovalomainos

 

Kotelovalomainos on suorasivuinen tai muotoon valmistettu alumiinikotelo, joka valaistaan ledeillä sisäpuolelta. Etupinta on useimmiten valkoista akryylia johon on kiinnitetty joko värillisistä teipeistä leikattu tai valomainoskalvolle tulostettu logo tai kuva. Kookkaissa koteloissa toteutus tapahtuu samaan tapaan mutta materiaalina käytetään joustoetupintapressua. Irtokirjaimiin verrattuna koteloita hyödynnetään enemmän tulostettujen kuvien esiintuomiseksi vaikuttavasti niin ulko- kuin sisätiloissa. Sisätiloissa on mahdollista toteuttaa sisältä valaistu kotelo myös kangaspintaisena. Katso Led-Canvas kotelot.

Kotelovalomainos voidaan toteuttaa myös aukileikattuna kotelona. Silloin kotelon pinnassa on kaksikerroksinen rakenne: yksi väri on antamassa taustavärin ja aukileikatuista kirjainten/logon kohdista näkyy valaistuna toinen väri. Aukileikattu kotelotyyppi on mahdollista toteuttaa myös kohokirjainkotelona jolloin valaistut kirjaimet kohoavat pinnasta.

 

Kisällinkyltti

 

Kisällinkyltti on kaksipuoleinen pieni kotelo, joka asennetaan poikkisuuntaisesti kulkusuuntaan nähden, esimerkiksi myymälöiden sisäänkäynnin yhteyteen. Kisällinkyltti herättää kadulla kulkevan huomion kun valomainos on mahdollista huomioida kulkusuuntaan mennessä suoraan edessä. Kisällinkylttejä käytetään myös paljon kauppakeskuksissa. Tämä voidaan toteuttaa valaistuna akryylipinnalla tai aukileikattuna alumiinipintana, tarvittaessa voidaan tehdä myös valaistut kohokirjaimet. 

 

Portaali

 

Sisäänkäynnin korostamiseen voidaan käyttää portaalia mikä tehostaa sisäänkäynnin houkuttelevuutta ja brändin mukaista visuaalista ilmettä. Portaali voi olla valaistu tai valaisematon. Portaaliin voidaan kiinnittää myös esim. ”Tervetuloa” tai muu haluttu teksti irtokirjainvalomainoksena. 

 

Pylon

 

Liikennevirtojen äärellä liikepaikan huomioarvoa voi vaikuttavasti lisätä pylonilla. Pylon on useimmille tuttu korkea pylväsvalomainos huoltoasemien pihasta. Tämä voi myös olla matalampi pulverimaalatulla alumiinilla verhoiltu pylväs. Pylonissa voi olla valaistu aukileikattu pinta, mihin voidaan tarvittaessa toteuttaa kohokirjaimet. Rakenteeseen voidaan myös kiinnittää erilaisia näyttöjä. Oman liiketoiminnan näkyvyyden lisäksi pylon tarjoaa mahdollisuuden myydä mainostilaa toisille. 

 

 

LED Canvas

 

LED Canvas on kangaspintainen kotelo, jota käytetään valaistuna tai ilman valoa. Kangaspinta ei kiillä, eikä heijasta ja on aina miellyttävä katsella. Valokangaselementti on paitsi helppo-, myös monikäyttöinen – se muuttuu tarvittaessa vain pintaa vaihtamalla.

 

Oletko jo tutustunut muihin tuotteisiimme?

Valitse itsellesi sopivin tapa hankkia VALOMAINOS

VALAISEVA

Valomainos
ovellesi toimitettuna

KIRKAS

Apua myös
valomainoksen suunnitteluun

 LOISTAVA

Valoa ja
kokonaispalvelua