Valomainos

Innosta ja herätä huomio valomainoksella

Meiltä saat aina juuri omia tarpeitasi vastaavat valomainokset. Panostamme valomainosten suunnitteluun – haluamme löytää asiakkaillemme parhaat ratkaisut. 

Käytämme valomainosten valaisussa led-moduuleita ja virtalähteitä, jotka edustavat alansa parhaimmistoa, ja jotka on todettu toimintavarmoiksi. Led-tekniikan avulla voidaan säästää jopa 80–90 % sähköä. Lisäksi led-valomainos loistaa kirkkaammin Suomen kylmissä olosuhteissa. 

Irtokirjainvalomainos muodostuu nimensä mukaisesti erillisistä valaistuista kirjaimista. Valon suunta voi olla eteen- ja/tai taaksepäin.

Kotelovalomainos on suorasivuinen tai muotoon leikattu alumiinikotelo, joka valaistaan ledeillä sisäpuolelta.

Kisällinkyltti on kaksipuoleinen pieni kotelo, joka asennetaan poikkisuuntaisesti kulkusuuntaan nähden, esimerkiksi myymälöiden sisäänkäynnin yhteyteen. Sisäänkäyntien korostamiseen voidaan käyttää portaalia. Liikennevirtojen äärellä liikepaikan huomioarvoa voi lisätä pylonilla.

LED Canvas on kangaspintainen kotelo, jota käytetään valaistuna tai ilman valoa. Kangaspinta ei kiillä, eikä heijasta ja on aina miellyttävä katsella. Valokangaselementti on paitsi helppo-, myös monikäyttöinen – se muuttuu tarvittaessa vain pintaa vaihtamalla.

 

Valitse itsellesi sopivin tapa hankkia VALOMAINOS

VALAISEVA

Valomainos
ovellesi toimitettuna

KIRKAS

Apua myös
valomainoksen suunnitteluun

 LOISTAVA

Valoa ja
kokonaispalvelua